lauantai 17. joulukuuta 2011

Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan...

...meinaan tämä päivä. Mutta ei se mitään!

Pistin lapun liikkeen ovelle, että tänään on liike kiinni, siitä syystä, että tänään piti olla muuttopäivä. Muuttoauto sitten kuitenkin peruuntui eilen illalla. En viitsinyt sitten kuitenkaan pitää liikettä tänään auki, kun olin niin netissäkin mainostanut, että kiinni ollaan. Olin ollut koko viikon jotenkin aivan ylettömän väsynyt, joten ajattelin, että tänä aamuna nukun niin pitkään kuin pystyn ja sitten käyn omalla autolla kuskaamassa yhden lastin herkästi hajoavaa tavaraa Puotilaan. Uusi yritys muutolle on varmaankin loppiaisena.

Matkan varrella koukkasin Vantaan Variston Eurokankaaseen ja ostin pikku pätkän yhtä kangasta jota tarvitsin. Olin jo käynyt kurkkaamassa löytyisikö kyseistä kangasta Kluuvista tai Itäkeskuksesta, mutta ei löytynyt. Varistosta sitä silloin joskus aiemmin olin tullut ostaneeksi, joten sieltä sitten piti mennä katsomaan. Onneksi löytyi! Tein kankaasta minihameen ja nyt on työn alla jakku. Jakun etuosan leikkaukset vaan näyttävät kyseisessä kankaassa hulluilta, aivan kuin rinnoillani olisi tuijottavat silmät... Halusin päästä helpolla, joten leikkelin jakun kankaat yksien vanhojen itselleni tekemien kaavojen mukaan, mutta en edes tullut ajatelleeksi, että ei tietynlaiset leikkaukset sovi ihan joka vaatekappaleeseen. Nyt saan tuosta kangaspalasta tehtyä uuden etumuksen jakkuuni, jee! Niin ja saan jopa kauluksetkin, kangas meinaan loppui kesken ennen kaulusta.

Oli ihan hyvä, että olin iltapäivään asti kotona, sillä sain puhelinsoiton, että olisi halukkaita asunnon katsojia. Ehdin sitten siivota pahimmat sotkut ennen kuin he tulivat. Eivät kyllä kovin kiinnostuneilta vaikuttaneet, kun eivät edes katsoneet joka huoneeseen. Ilmeisesti olisivat olleet enemmän kiinnostuneita vuokra asunnosta. Eli näillä näkymin saa jatkaa päällekäisien vuokrien ja käyttövastikkeiden maksua... Surkeaa! Kunpa voittaisin lotossa!

Tulipa tuossa muutama päivä sitten etsittyä kaappien kätköistä kaikkea turhaa, mitä voisi heittää pois, sillä muuton myötä säilytystilan määrä tippuu ainakin kahdella kolmasosalla. Jotain saunaan liittyviä juttuja, ällöttäviä ja huonoja siivousvälineitä, turhia muovikulhoja ym lähti pois kaappitilaa viemästä. Sitten myös parit matkamuistot saivat lentää pellolle. Ensimmäisellä ulkomaan matkallani ostin snapsilasin, jossa oli kyseisen paikan nimi. Päätin silloin, että tulen ostamaan snapsilasin jokaiselta ulkomaan matkaltani. Neljä lasia sain hankittua, mutta sitten katkesi perinne, kun viidennestä matkakohteesta en millään kyennyt sellaista löytämään. Lasit ovat vaan pyörineet kaapissa tyhjän panttina, joten nyt oli sitten niiden aika lähteä. Otin niistä kuitenkin kuvan muistoksi:

Mallorca, Viro, Gran Canaria ja Kreeta. Neljä ensimmäistä ulkomaan matkaani

Tänään tiputin laukkuni lattialle, jonka sisällä oli kamerani. Täytyi testata, että menikö se rikki. Nekku sai toimia testikuvan mallina:

Ehjänä pysyi, huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti