torstai 23. helmikuuta 2012

Ei näin...

Juuri korjattu silitysrauta kesti puolitoista päivää. Kyllä tuntui kurjalta taas soittaa isälle, että rauta olisi TAAS korjausta vaille. Aamulla kurottelin ylähyllyltä laukkuani ja se oli jotenkin jumissa ja niinhän siinä kävi, että laukku lensi lattialle ja kaikki kamat lentelivät ympäri ämpäri, mm. kamera... Nyt sen kautta näkee aikas pikimustan maailman. :( Juurihan se vasta oli korjaamolla alkukesästä. Miksi pitää olla tällainen mämmikoura?!

Tänään tein hieman pidemmän työpäivän kuin yleensä ja vaikka olenkin ihan superväsynyt, alkaa mieliala olla palautunut aikas paljon paremmaksi kuin aamulla. Päätin vuoden vaihteessa, että tästä tulee minulle hyvä vuosi ja näköjään päätös pitää! Ei viitsi ihan niin älyttömästi masennella ja surkeilla kuin ennen. Toivottavasti nyt alkaisi tapahtumaan niitä tosi kivojakin asioita, niin voisi olla leveä hymy naamalla sen sijaan, että olisi vain ihan ok fiilis.

Toinen päivä jonkinasteista ekopaastoa alkaa olemaan jo loppusuoralla. Mun niiiiiin tekisi mieli herkkuja!!! Kohta yritän selviytyä kauppaan, mitenköhän siellä käy... Täytyy laittaa varmaan laput silmille!

Huomenna baariin! Kyllä nyt meinaa vähän jännittää! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti