sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Nyt riittää lumentulo, kesä tänne ja äkkiä!

Ajattelin, että tänään olisi hyvä päivä lähteä koiruuden kanssa hieman pitemmälle jolkottelulle. Avasin sitten kaihtimet... Pieni aamuinen tarpeilla käyntikin otti koville. Kinokset ulottuivat ainakin kainaloihin ja lunta tuprutti taivaalta lisää niin paljon, että sen alle meinasi hukkua! Tämän päivän aikana ei ole muutosta luvassa... PLÄÄH!

Pyörä sai mennä väliaikaisesti parvekkeelle. Nyt minulle on selvinnyt se, mistä uudessa kodissani löytyy pyörävarasto, mutta enpä nyt jaksa tuota romua ruveta kaivelemaan esille... Odotan lumen sulamista!
Koirakin näyttää viihtyvän sängyn nurkassa. Ei mitään hinkua ulos.

Mitä sitä karvatyttö muuta kaipaisikaan kuin pehmeän sängyn ja pallon!
Nyt jos koska haaveilee pääsystä etelänmatkalle!

En tiedä kuulostaako se jotenkin säälittävälle, mutta kaikista eniten haluaisin päästä Rhodokselle! Onhan se oikein kunnon turistirysä, mutta siellä vaan olisi lähes kaikkea. Olisi lämpöä, merenrantaa, antiikin aikuisia nähtävyyksiä ym. Eikä edes joutuisi istumaan mitään järisyttävän pitkää aikaa lentokoneessa.

En ole kovinkaan paljoa päässyt matkustamaan elämäni aikana. Ihan vain muutamaan otteeseen. Toiset lähtevät harva se viikonloppu käymään Tallinassa, mutta minä olen vieraillut Virossa tasan yhden kerran ja se tuntui niin huikean mahtavalta! Ruotsissa en ole käynyt koskaan. Se on toinen paikka, missä suomalaiset jatkuvasti ramppaavat. Minkäs teet, kun ei ole rahaa, eikä ketään kenen kanssa lähteä. Yksin en voisi edes ajatella matkalle lähtöä. Suuntavaisto on täysin kateissa, eikä yksin pysty asioista ja elämyksistä nauttimaan samalla lailla kuin yhdessä jonkun toisen kanssa. Toivottavasti minusta vielä joku päivä tulee koko maan kuulu ompelijatähti, jonka tulot ovat niin hyvät, että pääsen katsastamaan edes sen Ruotsin, ehkä jopa Rhodoksen! Tällä hetkellä ei muu auta kuin odottaa suomen ihanaa kesää. Tänä kesänä en menekään järven rannalle, vaan meren. Aika jännää! Niin ja voinhan minä myös uppoutua ihastelemaan netistä löytämiäni kuvia Rhodoksesta.

Kuvat ovat Wikipediasta

Hyvää Laskiaisunnuntaita! Söin jo eilen molemmat hankkimani laskiaispullat (ällöttävät kasvisrasvakreemitäytteiset)... Enkä varmasti lähde metsästämään uusia. Onneksi on laskiaistiistai! Yritän muistaa hankkia paremmat pullat sekä myös hernekeittoa sille päivälle!

2 kommenttia: