sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Runebergin touhupäivä

Tänään on hiki virrannut, vaikka keli onkin ollut "hieman" vilpoinen! Olen saanut paljon aikaiseksi, hyvä minä! Kipitin miljoona kertaa kellarivarastoon ja sain kadotettua kamalan kasan kamaa pois keskeltä lattiaa. Pari pikku juttua pitää vielä tehdä (siis isän pitää tulla tekemään...), niin sitten on koti valmis!

Tänään, kun on aika painua pehkuihin, on luvassa jotain luksusta! Olen jo vaikka kuinka kauan nukkunut makuupussissa, mutta tänään sain laitettua kaiken muun ohessa myös petini kuntoon! Ah ihanaa, kunnon peitto ja tyyny, sekä lakanat!!! Sain myös värjättyä entisen valkoisen päiväpeittoni mustaksi. Nyt pitää odottaa, että se kuivuu. Enköhän jo huomenna pääse petaamaan sänkyni.

Tuli sitten käytyä varmaan aika herkullisen hikisen tuoksuisena ja muutenkin aika freshin näköisenä kaupassa. Pelkäsin jo, että tämä tyttö jää ilman Runebergin torttuja, mutta niitähän oli vielä vino pino myytävänä! Hinnan mukaan kun torttuni valitsin, niin en tietenkään saanut mitään superhyvää lajia... En osta enää Sinuhen Runebergin torttuja.


Näin tyylikkäältä näytin tänä rapsakan vilpoisana Runebergin siivous-/kaupassa käynti päivänä:

Pipo on ehkäpä H&M:stä, takki omaa tuotantoa, hieman lerpsahtanut H&M:n neulostunika, legginsit, säärystimet, vintagelaukku ja Kenkämarskin popot, sekä kunnon rukkaset

Asu on aikas lämmin, vaikka ei ehkä ihan siltä näytäkään. Olen saanut tungettua alle vaikka kuinka paljon lämmikettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti