sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Nekku testaa luonnonkosmetiikkaa: ihoöljyt ja -rasvat

Nekku on aina kieli pitkällä odottelemassa kylpyhuoneen ovella, kun olen käynyt suihkussa ja rasvannut/öljynnyt ihoni sen jälkeen. Kun tulen kylpyhuoneesta ulos koira syöksyy silmät kiiluen jalkojeni kimppuun ja yrittää nuolla kaikki pois. Kuka siis voisi olla Nekkua parempi testaamaan kyseisiä tuotteita.

1. Anne Lind milk&honey body lotion, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuu ihanalle, mutta itse en innostunut tuotteesta niin paljon, että ostaisin uudestaan. Ei tuntunut olevan minun kuivalle iholleni ihan riittävä tuote.
Nekku tykkää! Anne Lind siis läpäisee Nekun testin.

2. Logona Bio Aloe+Verveine iho- ja hierontaöljy, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sekoitus luomulaatuisia öljyjä. Todella vahva sitrushedelmän tuoksu, minä en tuoksusta niin välitä. Toimi hyvin hieronnassa ja tuntui hyvältä iholla. Ehkä en kuitenkaan osta toiste.
"Herkullista!" Testi läpäisty!

3. Logona Bio Aloe+Vanille bodylotion, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Hoitavina aineosina mm. luomulaatuista aloe-veraa, jojobaöljyä ja sheavoita. Kiva tuoksu, mutta minun mieleeni aivan liian ohutta litkua, ei ehkä parasta minun iholleni. En osta toiste.
"Kyllä tätä söisi vaikka päivälliseksi!" Nekku kelpuutti tämänkin tuotteen.

4. Cocovi kylmäpuristettu kookosöljy. Soveltuu ruoanlaittoon, leipomiseen, sekä levitteeksi. Erinomainen apu myös ihon- sekä hiusten hoidossa ja kuntoilijan energiantankkauksessa. Tekee myös hyvää lemmikin turkille sisäisesti käytettynä. Hyvä myös hierontaan, liukuvoiteeksi, deodorantin korvikkeeksi, suuhygieniaan (kookos on voimakkaasti antibakteerinen rasva), hiivatulehdukseen ja herpekseen ulkoisesti käytettynä...ym...ym... Siis todella monipuolinen tuote. Kookosöljy on kiinteää alle +25 asteen lämpötilassa ja koska se härskiintyy todella helposti, jos sinne pääsee pöpöjä, täytyy sitä kaivella purkista esim. lusikalla. Sormia purkkiin ei siis kannata laittaa. En tiedä muiden merkkisistä kookosöljyistä, mutta luulisin niiden ajavan saman asian. Kookosöljy tuli jäädäkseen minun kotiini. Voin hankkia jatkossa samaa merkkiä tai vaikka jotain toistakin. Teki siis hyvää iholleni!
Testieläin oli samaa mieltä kanssani, tämä tuote on erinomainen!

5. Vihreä kosmetiikka kylmäpuristettu jojobaöljy, sertifioitu luomuöljy. Soveltuu ihonhoitoon, suojaamaan kuumalta ja kylmältä, sekä meikin puhdistukseen. Sisältää luonnollisen aurinkosuojakertoimen 4. Tuoksu ei ole kummoinen, mutta tekee tosi hyvää iholle. Iho tuntuu silkkiseltä käytön jälkeen. Hankin varmasti lisää, ehkäpä jopa saman merkkistä.
Taas yksi tuote läpäisi testin kirkkaasti!


6. Melvita karitevoi, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sisältää 99,7% karitevoita sekä E-vitamiinia, tuoksuton. Sen verran tuhtia ja tönkköä tavaraa, että levittäminen iholle on hieman hankalaa. Mutta kyllä sitä vaan kannattaa levittää, kyseessä on kuitenkin sen verran hyvä tuote. Hyvää myös huulille. Karitevoikin tulee jatkamaan uraansa yhtenä kauneudenhoitoaineenani! Melvita on hyvä, mutta voisin myös harkita jotain toista merkkiä.
Tuote hyväksytty!

Ja sitten vielä yksi ns. jokerituote tähän testiin, Helosan ihovoide. Tämä siis ei ole luonnonkosmetiikkaa! Käytän sitä tatuointien ja laserointien jälkeen muutaman viikon ajan. Varmaan kyseiseen touhuun soveltuisi joku edellämainitsemista tuotteista, mutta käytetään tätä nyt jatkossakin...
Nekku ei taida olla kovin tarkka siitä, onko kyseessä luonnontuote vai ei... Helosankin läpäisi testin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti