sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Uskomatonta, mutta totta! Vai onko?

Tunnustan, minä olen taikauskoinen, hyväuskoinen, kaikkea mahdollista. Mutta uskonko itseeni? Ehkä joskus sitäkin...

Minulta löytyy hyvän onnen symboli tatuoituna selästäni, eli hevosenkenkä (tietenkin samoinpäin kuin U-kirjain, sillä muutenhan hyvä onni pääsisi valumaan siitä hukkaan!). Myös ankkureita ja pääskysiä löytyy iholtani kaksin kappalein, niidenkin uskotaan olevan hyvän onnen symboleita, ne kuvastavat ainakin toivoa. Olen ajatellut ottaa myös muita hyvän onnen symboleita iholleni. Neliapila ainakin olisi sellainen,  mitä voisin harkita.

Yhdeltä ulkomaan matkalta tuli ostettua vaaleanpunaisista muovihelmistä tehty rannekoru, sillä sen luvattiin tuovan onnea rakkaudessa, mutta nyt se on jo hajonnut, nyyh! Horoskoopiltani olen vaaka ja yksi vaa'an onnenkivistä on sitriini. Täytyi sitten tietysti mennä joskus ostamaan sitriinikorvakorut, mutta ne vaan eivät käy enää yksiin tyylini kanssa... Korurasiastani löytyy myös kaunis camée sormus, mutta olen kuullut caméekorujen tuovan epäonnea, joten enhän minä nyt sellaista voi käyttää... Jos joskus pääsisin omia häitä juhlimaan, niin en kyllä uskaltaisi käyttää kyseisenä päivänä helmikoruja, enkä suostuisi nukkumaan häitä edeltävää yötä sulhoni kanssa samassa osoitteessa.

Paniikki iskee jos musta kissa juoksee tien yli. Silloin on pakko syljeskellä vasemman olan yli kolmasti, mutta koska en haluaisi näyttää aivan sekopäältä (mikä kuitenkin taidan olla!), täytyy se tehdä hyvin, hyvin huomaamattomasti! Tikkaiden alta en suostu kävelemään, peilin rikkominen olisi maailmanloppu ym.

Edellisen asuntoni pyrin sisustamaan parhaani mukaan feng shui oppien mukaisesti. Nykyisen asunnon kohdalla en ole ollut enää näin tarkka. Feng shui ei kuitenkaan ole omasta mielestäni mikään uskonasia. Onhan se nyt selvä, että olo on parempi kun tavarat ovat nätisti aseteltu, eivätkä ole pahasti tiellä ym. Sen verran olen tehnyt asioita kämpässäni feng shui oppien mukaisesti, että ulko-ovien yläpuolelta löytyy kristallit (muistaakseni ne imevät itseensä huonoa energiaa), makuuhuoneeseen en ole laittanut peiliä, enkä kasveja, sängyn pääty ei ole sillä seinällä, minkä takana on kylpyhuone (ei se olisi edes mahdollistakaan), jalat eivät osoita sängyssä maatessa ovelle ja sängyn yläpuolella ei ole mitään painavia esineitä, tietokoneeni, joka sijaitsee makuuhuoneessani, peitän aina yöksi verholla (ja muutenkin silloin kun en käytä sitä, koska ei se näytä niin nätiltä), tuulikaapissani olevan kynnysmaton olen hankkinut kyseiseen ilmansuuntaan sopivan värin perusteella, vältän liian teräviä muotoja ja pidän wc-pöntön kannen kiinni (pitäisin se muutenkin, näyttää nätimmältä, eikä tarvi pelätä, että sinne tiputtaisi jotain). Saattaa olla jotain muitakin juttuja, mutta juuri nyt ei tule mieleen.

Kristallipallo roikkuu terassin oven yläpuolella

Keittiön ikkunalaudalta löytyvät onnenkasvini. Rahapuu ja onnenbambu.

Rahapuu

onnenbambu

Nykyään, ainakin Suomessa uskonnosta on tullut tabu. Se olisi aivan hirvittävän noloa ja paheksuttavaa, jos kertoisi uskovansa Jumalaan. Suomi on luterilainen maa, mutta varmaan kohta meidän omaa uskontoamme ei saa enää opettaa kouluissa. Kirkosta eroamisesta on tullut oikea muotijuttu. Kuolemanjälkeiseen elämään ei saa uskoa, enkelit ovat "huuhaata", paholaista ei ole... Koska Jumalan olemassa olosta/olemattomuudusta ei nykypäivänä saa kertoa mielipidettään, niin en sitten kerro.

Kaunis, perinteinen suojelusenkelitaulu, olohuoneen ja eteisen välimaastossa sijaitsevan mummun vanhan Singerin yläpuolelta.


Kummituksia, aaveita, poltergeisteja, ym paranormaaleja juttuja, pakkohan niitä on olla olemassa!! Paranormaalit ilmiöt ovat suurta herkkuani, niin kirjoina, elokuvina ja ohjelmina. Ja sitten kun on tutustunut aiheeseen päivän aikana vähän turhankin innokkaasti, ei uskalla illalla mennä nukkumaan...

Böö! Kallo kiinnitetty wc:n kattoon

Näitä hirtettyjä luurankoja löytyy wc:n ovenkarmista kolme kappaletta

Maapallon ulkopuolinen elämä... Mitähän siitä ajattelisi... Onhan tämä maailmankaikkeus niin suuri, että kai nyt jossain muuallakin on pakko jotain elämää olla. Mutta en kyllä siihen usko, että joku lentävä lautanen ulkoavaruudesta tulisi tänne meidän Telluksellemme joskus vierailemaan... Luulisin näin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti