tiistai 25. syyskuuta 2012

Digi, digi ja Lumia, sekä lippu salossa

Haaveilin pitemmän aikaa, että saisin taatan vanhan pikkuisen lipputangon Suomen lipulla varustettuna, joka oli päätynyt äidin hoteisiin. Nyt sen sitten sain omakseni!


Sain myös uuden/vanhan/ilmeisesti käyttämättömän/hyvän digiboxin mukaani mamman luota. Luulin, että omani olisi mennyt rikki, mutta äidin avopuolisko vähän tutki boxiani ja tuli siihen tulokseen, että ehjä on. Sain silti tämän ylimääräisen boxin mukaani varmuuden vuoksi. Nyt olen testaillut molempia. Olen ihan varmasti liittänyt johdot oikein ym, mutta kumpikaan boxi ei toimi!!! Digiaika on ainoastaan hankaloittanut television katsomista! YÄK! Järki lähtee!

Hel*e**i!!! Saa*an*!!! **ttu!!!!!!!

Pirkanmaan reissuni aikana tulin hankkineeksi elämäni ensimmäisen älypuhelimeni! Vanha puhelin ei varmaan kovin pitkään olisi enää jaksanut elää, joten arvelin nyt olevan sopiva hetki uudelle tulokkaalle. Töissä olen moneen otteeseen kironnut sitä, kun ei ole ollut mahdollisuutta päästä lukemaan työsähköposteja, joskus vaan olisi hyvin tärkeää päästä lukemaan ne töissä, eikä vasta kotona. Nyt se onnistuu! Turhan kalliita vehkeitä nämä älypuhelimet ovat, mutta tämän saa maksaa pois kolmen vuoden aikana, kuukauden osuus oli jotain 6,60€ muistaakseni.

Nokia Lumia 710

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti