sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Valkyriansia ja vaatteiden vaihtoa

Pääsin sittenkin baariin eilen, vaikka ehdin jo toisin kuvitella. Lähdettiin kaverin kanssa Vantaalle, Tikkurilaan katsomaan Valkyriansia. Minä lupauduin meille kuskiksi, sillä julkisilla kulkeminen olisi mennyt liian hankalaksi. Tuntui, että olisimme saapuneet jollekkin vieraalle planeetalle, kun saavuimme baariin! Paikalla oli enimmäkseen jotain baarin kanta-asiakas väestöä uskoisin ja kun pari tyttöä saapuu paikalle minihameissaan, herätti se jokaisen miehen mielenkiinnon... Oli suorastaan hieman ahdistunut olo siellä, eikä edes vessaan uskaltanut mennä yksinään :D Selvisimme kuitenkin Vantaan kokemuksestamme hengissä ja Valkyriansit vetivät oikein hyvän keikan!

Baariin olin lähdössä tämän näköisenä:
Paita: (Fred Perry) Oh My Gosh!, hame: omaa ompelimo margaritan tuotantoa, kengät: (Dr. Martens) Kenkämarski, laukku: (vintage) Huutonet

Tämän näköisenä sitten tulin pois baarista:
Kaverin luokse kun pääsin, niin ensin huomasin, että sukkahousuihin on tullut silmäpako. Kaverilta löytyi onneksi ehjät verkkosukkikset tilalle. Valittelin vielä hameeni helman ylimääräistä pituutta ja kuinkas siinä sitten kävikään, kun kaverini etsi itselleen sopivaa hametta päälle pantavaksi... Hän kokeili yhtä hametta, joka oli hänelle liian iso ja huomasin, että sehän on minun kokoani. Sain sitten uuden hameen!

Valkyrians- Hold On Rudy:

2 kommenttia: