perjantai 7. syyskuuta 2012

Otsikot ovat turhia!

Minun sauvasekoitin posahti pari päivää sitten. Ei se kovin vanhaksi elänyt, vuoden tai parin ikäiseksi vain... Eilen kävin ostamassa ruokatarvikkeita, mm. nauriita, porkkanoita ja sulatejuustoa, jotta saisin tehtyä kasvissosekeittoa. Sitten tuli mieleen, että eihän minulla ole enää käyttökelpoista sauvasekoitinta, millä keiton soseuttaisin... Tänään kävin töiden jälkeen shoppailemassa Clas Ohlsonilta uuden sauvasekoittimen parillakympillä. Toivottavasti tämä kestäisi vähän pidempään!


Tein heti testi-smoothien:

Banaani, turkkilaista joghurttia, boysenmarjahilloa ja maitoa

Tänään tuli ihan tyhmä kirje verottajalta! Verokarhu on nyt sitä mieltä, että ensimmäisen kerran elämässäni saan maksaa mätkyjä. Kyse ei ole mistään hirmuisen suuresta summasta, mutta aivan liian iso summa minulle kuitenkin!

Huh huh, tämä akka alkaa olla ihan sekaisin! Öisin ei ole tullut viime aikoina nukuttua, vaan valvottua... Ihan liikaa stressiä, huolia, murheita ym. Alan olla jo sellaisessa tilassa, että kohta rupean näkemään jotain hallusinaatioita tai kävelen vähingossa auton alle tai jotain muuta mukavaa. Kamomillateetä on tullut litkittyä silloin tällöin, mutta ei siitä ole ollut oikein hyötyä tässä tilassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti