lauantai 15. syyskuuta 2012

Kiireetön lauantaiaamu

Tänään vietän vapaapäivää. Normaali työviikkoni on tiistaista lauantaihin. Lauantaisin teen yleensä kolmen tunnin mittaisen päivän. Tänään olen vapaalla muutamastakin syystä. Oli pieni mahdollisuus siihen, että lähden humputtelemaan sekä perjantai- että lauantai-iltana. Eilinen jäi väliin ja nyt vähän näyttäisi siltä, että tämäkin ilta jää väliin. No, ensi viikonloppuna täytyy mennä molempina iltoina, Tampereella. Kaveri täyttää 40 vuotta ja sitä juhlitaan useampien bändien voimin Vastavirta-klubilla. Ensi viikolla on siis jälleen oltava lauantaina työtä tekemättömässä olomuodossa. Myös siitä syystä olen vapaalla tänään, kun tuntui, että en selviä tästä hurjasta kolmen tunnin työpäivästä... Yhtäkkiä on ruvennut tulemaan töitä tavallista enemmän ja se on hyvä, mutta kun olo ei ole yhtään hyvä, niin ei meinaa kyetä edes töitä tekemään... Jos nyt keräilisi voimia tämän viikonlopun ja menisi sitten maanantaina töihin, toisin kuin normaalisti. Maanantaina teen viiden tunnin päivän, viidessä tunnissa ehtii tehdä vähän enemmän kuin lauantaina kolmessa tunnissa, eli parempi näin!

Ihanaa, kun on saanut lauantai aamuna nukkua niin pitkään kuin vain jaksaa! Juuri niin kuin normaalistikin ihmiset tekevät. Eilen sai huokaista mielessään, että "yes, se on perjantai ja työviikko on ohi!", juuri niin kuin normaalistikin ihmiset ajattelevat. Nyt voin osallistua maanantaina siihen yleiseen maanantai-ahdistukseen, kun työviikko alkaa, ihan niin kuin moni muukin! Ja jos tänään sittenkin pääsen lähtemään baariin, niin ei tarvi siellä vaan haukotella aikaisen aamuherätyksen takia!

Olen tässä suunnitellut, että voisin vähän rukata liikkeen aukioloaikoja uuteen uskoon. Alkaisin tehdä hieman pidempää työviikkoa, nyt kun töitäkin on ruvennut tulemaan pikkuisen enemmän (Toivottavasti jatkuu samaan malliin ja alkaisi tulla vieläkin enemmän!) ja lauantaisin liike voisi olla auki vain ajanvarauksella, kun taas maanantaisin tekisin töitä. Lauantait ovat olleet aika hiljaisia päiviä töissä ja maanantaisin taas ainakin (työ)puhelin soi jo aamusta alkaen.

Kiireetöntä sängyssä loikoilua petikumppanini kanssa

Jollei tälle päivälle ilmaannu mitään muuta tekemistä, niin sitten vaan herkuttelen koko päivän. Eilen tuli ostettua ihan käsittämätön määrä kaikkea makeaa. Löysin muun muassa Stratos-suklaapatukoita Citymarketista. Näitä en olekaan nähnyt muistaakseni lukioaikojen jälkeen... Suurta herkkua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti