tiistai 3. toukokuuta 2011

Ja kas, olen taas osannut pukea vaatteet päälleni!

Pienimuotoinen muotinäytös tähän väliin. Hieman keväistä vaatetusta, vappu-Sannaa, tympääntynyttä tyyliä ym...


Tunikan hankin Saksasta jokunen vuosi sitten, Satanic Stomp pippaloista, mutta ei hajuakaan, mikä pulju niitä siellä myi ja legginsit ovat Seppälästä. Valkki päässä jälleen.


Hempeää... Näytin kuulemma 50-luvun opettajattarelta. Paitapusero ja puolikellohelmainen hame ovat itse tehtyjä, toisin sanoen ompelimo margaritan tuotantoa, kengät ovat Hush Puppiesit ja hankinta paikka Brandos.



Neulepaita: Seppälä, kengät: Seppälä, laukku: (vintage) Huutonet, hame: itse tehty/ompelimo margarita, korvakorut: Glitter

Seuraavaksi Club Sin-perjantai:

Kynähame on itse tehty, eli ompelimo margaritalta, laukku vintagea ja Huutonetista, noppakorvikset saatu kaverilta synttärilahjaksi, drinkki Klubin tiskiltä.
Tukka oli omituisesti.

Selästä avoin paita on tullut hankittua Cybershopista
Jalassa oli hieman suurempaa verkkoa ja koska oli aikas vilpoista, alle piti laittaa vielä ihonväriset sukkahousut.
H&M:n kiilakorkokangaskengät olivat ekaa kertaa jalassa. Tuntuivat yllättävän mukavilta ja niillä oli kiva kävellä.

Seuraavaksi sitten Club Sin-lauantai, eli vappuaatto:


Mekko: H&M, satiininauha vyötäröllä: itse leikattu/ompelimo margaritan saksilla katkottu, korvakorut varmaankin Glitteristä, kengät: Seppälä, laukku: Nitrobabe, sukkahousut: en muista, mutta niissä on nätti punainen pitsi vyötäröllä ja punaiset saumat takana!

Ja sitten kuvia MAANANTAILTA. Oli kyllä niin maanantaifiilis kuin vain mahdollista!! Bad Hair Day!! Ärsytti, masensi, ällötti!


Neulepoolo ja housut Seppälästä, huivi Europe Housesta, korvakorut kaverilta lahjaksi ja kengät Kenkämarskista.

3 kommenttia:

  1. Opettajatar look on hemaisevan suloinen! :) ja tuo tähtipaita hauska,nimenomaan tuon kivan avonaisen selän takia.Kivaa että muutkin harrastaa kerrospukeutumista,sitä kun monet aina ihmettelee kuinka tarkeaa hameessa. Sukkiksia vaan toinen toisensa päälle! :D

    VastaaPoista
  2. kiitti! :) teinivuosina vasta tuota kerrospukeutumista tulikin harrastettua, kun ei päässyt baariin sisälle. saattoi olla viidetkin sukkahousut päällekkäin...

    VastaaPoista
  3. Mielestäni tuo Club Sin-perjantai asu on hauskin. Kerran lähinnä vitsinä tuli kokeiltua sukkahousuja shortsien kanssa (olen siis mies). Yllätyin todella paljon, että sellaiset ohuehkot (muistaakseni 40 den) sukkahousut lämmittää todella paljon. Lisäksi ne oli mukavat jalassa. Valitettavasti niitä ei oikein kehtaa ottaa yleiseen pukeutumiseen.

    VastaaPoista