lauantai 14. toukokuuta 2011

Tuhlaajatytön tarinoita - Ihanaa uutta tavaraa!

Eilen oli rankka päivä! Kävin shoppailemassa Ideaparkissa. Ihan niinkuin minulla olisi varaa kyseiseen touhuun, mutta joskus se vaan on pakko! En edes töihin ehtinyt, kun piti shoppailla niin kovasti ja loppuilta oli pyhitetty siivoukselle. Sain sentään aikaiseksi varattua kirpputoripöydän itselleni ennen kuin menin Prismaan jatkamaan shoppailuani. Jos sieltä irtoaisi vähän shoppailurahaa... Tänään pitäisi saada tavarat hinnoiteltua ja illemmalla ne pitäisi jo kuskata kirppikselle. Tällä kertaa päädyin varaamaan pöytäni täältä: http://pirkankirpputorikeskus.com/.
Toivottavasti kauppa käy!!

Tässä ihanaa uutta materiaa:

Samalla kun siirsin kehoani autolle, päätin tarkistaa postilaatikon sisällön. Sieltä löytyi ihanan  ekologista ja ihmisystävällistä luonnonkosmetiikkaa, jotka tilasin täältä: http://www.greenlips.fi.
Luonnonkosmetiikkamerkki Santen aurinkorasvaa. Nyt saa kesä ja rantakelit tulla! Äitiäkin olen saanut aivopestyä taas sen verran tähän ekohippeilyyn, että hänellekkin tuli samanlainen rasva.
Näistä tuo musta, eli Couleur Caramelin maailman paras, luonnonkosmetiikkaa oleva eyeliner.

Sitten huristelin Ideaparkkiin. Sieltä lähti mukaan mustat ja valkoiset perus alusvaatesetit ja mustavalkoraidallinen setti myös. Mustaa ja mustavalkoraidallista löytyi myös Eurokankaasta. Accessorize nimisestä myymälästä löytyi aurinkolasit:

Seuraavaksi huristelin Kangasalle varaamaan sen kirppispöydän ja Prismaan shoppailemaan ruokaa ja herkkuja, esim. jäätelöä, jotta voisin tehdä pirtelöä ja limsaa pitkästä aikaa, kun iski himo.
Kermatoffee jäätelöä, kermaa, maitoa, agavesiirappia ja sauvasekoittimella päristelyä. Yök, todella makeaa!!
Limsaa juon todella harvoin. Nyt oli aivan pakko saada Pommacia!

Ennen kuin palasin kotiin vääntämään pirtelöä ja litkimään Pommacia, kävin noutamassa postista paketin.

Tilasin nämä TUK-merkkiset kengät täältä: http://www.emp.fi/. Minulla on yhdet TUKin kengät ja ne ovat niin kovin hyvät jalassa ja niillä on kiva kävellä, vaikka niissä on ihan kohtalaisen korkeat korot. Halusin siis uudet hieman samanmalliset, mutta muuten erilaiset kengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti