maanantai 30. toukokuuta 2011

Kaikenmaailman höpinöitä

Lauantaina oli kaverini valmistujaiset. Kävin ostamassa hänelle pikkuruisen lahjan Alkosta ja tietysti minulta kysyttiin papereita. Koska niin hienosti paperini esittelin, sain palkinnon:
Purukumia ja mahdollisuus osallistua kilpailuun, josta voi voittaa polkupyörän!
"Kiitos kun näytät paperisi"

Jotenkin minulle tuli tästä vähän hölmö olo... Jollain tapaa tuo tuntui suoranaiselta vit... piikittelyltä. "Kiltti tyttö kun näytit paperisi, nyt täti antaa sulle purkkaa..."

Ennen kuin lähdin kaverini juhliin sain huomata, että ihana uusi kamerani on hajalla. Minun hoteissa ei näköjään mikään pysy ehjänä... Onneksi takuu on voimassa, mutta pari viikkoa kait joudun kärvistelemään ilman minulle jo niin rakkaaksi tullutta Canon G12 kameraani. Nyt joudun kuvailemaan surkealla Samsungillani.

Suutariksi valmistuneella kaverillani on tosi koreita katteja kaksin kappalein. Toisesta kissasta onnistuin ottamaan risalla kameralla onnistuneen otoksen, mutta toisesta en...

Juhlimaan lähdin Mazda seuralaisenani, sillä seuraavana aamuna oli aikainen herätys. Piti mennä täyttämään myyntipöytää Radiokirppikselle ja sieltä käymään kaupungilla ja viemään kamera Stocmannille takaisin ja sitten töihin. Ei se haitannut, vaikken päässyt boolia ynnä muita juomia lipittämään, sainpahan ainakin viettää kivan illan kavereitten seurassa ja syödä paljon kaikkia herkkuja!

Sunnuntaina siis menin kirppikselle. Kyllä tuo Radiokirppis on sellainen, mihin mieluiten kamansa vie! Kyseistä kirpparia olen yleensäkin kaikista eniten suosinut. Bonuskirppistä, Ilona-Shoppia ja Pirkan Kirpputorikeskusta on myös tullut testattua. Jo pöytää täyttäessäni lähti jotain juttuja asiakkaiden matkaan.

Kirpparilta suuntasin hieman shoppailemaan ja tekemään kamerasta reklamaation. Vihdoista viimein löysin olkaimettomat rintaliivit, jotka pysyvät päällä! Mahtavaa! Monia vuosia olen yrittänyt löytää hyvät, mutta kaikilla on ollut taipumusta valua pois päältä. Kiitos kuuluu H&M:lle! Sieltä lähti matkaan myös musta superhalpa tuubitoppi. Nyt vaan odottelemaan lämpimiä kesäkelejä. Sokoksen luonnonkosmetiikkaosastolta nappasin mukaani aloe vera geeliä, kun toivoin sen auttavan minua. Jo viikon parin ajan olen saanut kärsiä oudosta kutinasta, ensin korvanlehdissä, sitten jaloissa ja käsissä. Kyllä tuo aloe vera on tuntunut auttavan ainakin hieman paremmin kuin mikään muu tökötti, mitä minulta löytyy. Sitä voi sitten kesällä lääppiä kaikkiin miljooniin hyttysen puremiin ja palaneelle iholle, sekä kaikenmoisiin ruhjeisiin. Eli nyt löytyi ekologinen versio hydrokortisonivoiteelle, jee!

Uusia makujakin on tullut taas testattua, tällä kertaa siitakesieniä. Menetteli, herkkusienet ovat tosin parempia! Saatan silti hankkia näitä jatkossakin.
Kanasiitakepapupastaa
Pistetään tähän lopuksi Gutter Demonsia:

2 kommenttia:

  1. Ompa tosiaan kaunis kissa! Itse kokeilen myös hetki sitten siitakesieniä, ja en toista kertaa kokeile. Pidän useimmista sienistä,mutta nämä olivat jotenkin ällösitkosia ja makukaan ei ollut paras. Kyllä kanttarelli vie voiton sienissä! :b
    Aloeverasta,ehdottomasti paras pikaparannus haavoihin, kutinoihin,paukamiin ym. ärtyneelle iholle.

    VastaaPoista
  2. Kanttarelli ja suppilovahvero ovat ihanan makuisia, mutta jotenkin liian sitkeitä ja limaisia tai jotain... Ne pitää pilkkoa tosi pieniksi, että niitä tekee mieli syödä

    VastaaPoista