sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kippari Kallen pastat


Tässä on tullut jo useampana päivänä peräjälkeen mussutettua pastaa, jonka yksi aineosa olisi Kippari Kallenkin mieleen. Yhdestä pinaattipastaruoasta jo kirjoitinkin. Tässä pari muunnelmaa.


Pasta A:

* 100g täysjyväpastaa
* 100g vehnänalkiopastaa
* Paketti valmiiksi marinoitua tofua
* 2dl kermaa
* säilyke kikherneitä
* 100g tuoretta pinaattia
* Pippuriseosta
* Valkosipulijauhetta
* Sipulijauhetta

Pistä pastat kiehumaan. Huuhtele pinaatti. Paista tofua ja pinaattia jokunen minuutti. Lisää joukkoon kikherneet, mausteet ja kerma. Lisää joukkoon vielä kypsä pasta.

Olin aiemmin päättänyt, että annan tofulle vielä yhden mahdollisuuden. Pari kertaa tuli tehtyä ruokaa maustamattomasta tofusta ja se oli aika pahaa. Nyt kokeilin siis tuota valmiiksi marinoitua versiota. Ei hullumpaa... Olen syönyt parempaakin ruokaa, mutta kyllä voin tuota marinoitua tofua vielä jatkossakin käyttää aina silloin tällöin.



Pasta B:

* 200g vehnänalkio pastaa
* Rasiallinen herkkusieniä (Minun herkkusieneni olivat ruskeita versioita)
* 100g tuoretta pinaattia
* Broilerin jauhelihaa
* 2dl kermaa
* Pippuriseosta
* Valkosipulijauhetta
* Sipulijauhetta

Pistä pasta kiehumaan. Ruskista kana, tai paremminkin, paista kanasta vaaleaa... Huuhtele pinaatit ja pilko herkkusienet ja paista muutama minuutti. Lisää mausteet ja kerma joukkoon. Lisää vielä kypsä pasta.

Lopputulos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti