lauantai 21. toukokuuta 2011

Viimeinen päivä ennen maailmanloppua

Pitihän sitä käydä tänään pyörähtämässä entisen kotikylän markkinoilla. Eipä tuolla Kangasalan markkinoilla ole koskaan ollut mitään ihmeellistä, mutta kyllä ne pitää käydä kurkkaamassa läpi harva se vuosi.

Tällainen kaunotar oli tuotu nautiskelemaan markkinahumusta.

Markkinoilta kuuluu aina ostaa metrilakua. Nekkukin haluaisi!

Markkinoiden jälkeen kävin vuokraamassa Radiokirppikseltä pöydän. Tulipa sitten varattua kaikista surkein mahdollinen pöytä mitä vaan löytyi... Minulla olisi julmettu määrä rekkitavaraa, mutta pöydän yhteydessä oli vain muutaman kymmenen sentin mittainen rekki. Pe*k*le, taas mua vit*t*aa! En edes viitsinyt yrittää vaihtaa pöytää, sillä tuli jo maksettua ylimääräisistä hintalapuista yksi euro ja kuten tuli eilen huomattua, se voi olla melkein koko summa, mitä kirpparilta voi tienata. Joten siis yhdelläkin eurolla on väliä tässä tapauksessa!

Ajattelin mennä tänään töihin jatkamaan tyllihameiden väsäystä, jonka eilen aloitin, mutta ei enää jaksa! Olen levon tarpeessa! Haluaisin, että verkkokaupastani löytyisi aina vähintään mustia ja valkoisia tyllejä, mutta nyt siellä on enää muutama punainen. Jos joku on jo ehtinyt kaipaamaan ompelimo margaritan tyllihameita, niin pian niitä taas saa, ehkä jo ensi viikolla (mikäli maailma vielä jatkaa pyörimistään silloin...)!

Ja sitten olisi taas vuorossa blogin tyyliosio:

Hame: itse tehty/ompelimo margarita, laukku: (vintage) Huutonet, neule: H&M, kengät: Seppälä, hiuskukat: H&M

Seuraavaksi siirrymme musacorneriin ja siellä soi Bad Religion ja Drastic Actions:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti