tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ekoa ja tanttatyyliä

Tänään tuli käytyä viemässä äiti tutkimaan Sokoksen luonnonkosmetiikkaosastoa ja Ruohonjuurta. Täytyyhän sitä yrittää parhaansa mukaan käännyttää muitakin tähän ekotouhuun. Äitille löytyi Dr.Hauschkan sävyttävä päivävoide, pikkupurkki karitevoita ja kookosöljyä, sekä jotain vihreää teetä. Myös joku huivi tarttui hänen mukaan, kun sanoin että se sopii hänelle. Äiti naureskeli, että minun kanssani ei uskalla lähteä mihinkään kaupoille, kun hän vaan tuhlaa kaikki rahansa. Teki varmaan vaan ihan hyvää, kun hän ei koskaan ostele itselleen mitään kivaa.

Itselleni kävin ostamassa Melvitan huulirasvan. Se on kallista ja kaikkea muuta kuin riittoisaa, mutta ehdottomasti maailman parasta!! Sitä kun laittaa aamulla huulille, tuntuu vielä iltapäivällä siltä, kun olisi juuri rasvannut huulensa. Levittäessä tuntuu saavansa samalla huulien kuorinnan, se on niin kovaa ja "rouheaa", mutta siltikin maailman parasta!! Sitten täytyi hankkia lisää jojobaöljyä ja hintansa perusteella valitsin merkiksi Providan. Santen Flame Red hennapakettikin lähti mukaan, kun oli tarjouksessa. Haluan testata onko kutreistani mahdollista saada punaisemmat luonnonmenetelmin. Tuossa Santen hiusvärissä on hennan lisäksi jotain muitakin aineosia, esim kahvia, punajuurta ym...

Maailman paras huulirasva Melvitalta!


Itsekin tuli ostettua huivi. BEIGE-pashminahuivi. Mikä voisi enää tätimäisemmältä kuulostaakaan?! Mutta koska sain mummun vanhan beigen laukun, piti hankkia siihen sopivat beiget kengät, että sitä voisi käyttää (asusteiden TÄYTYY sopia yhteen keskenään, ei mitään erivärisiä!). Eikä se oikein vielä riittänyt minulle, joten täytyi hankkia huivi ja pashmina on kaikista miellyttävin ja käytännöllisin. Glitteristä löytyi vielä oikeansävyiset beiget muoviset isohkot korvanapit, joten nekin lähtivät matkaan mukaan.

Blogeihinhan kuuluu laittaa kuvia päivän asusta... No tässä sellainen! Nyt minäkin voin vihdoin kutsua itseäni ihan oikeaksi bloggariksi! :D


Tänään tuli testattua ensimmäistä kertaa Couleur Caramelin nestemäistä eye-lineriä. Tämä tuote tulee löytymään meikkilaukustani varmaan hautaan asti, jos sitä vaan saa niin kauan... Jos siis elän kauan... Minulla on ollut luonnonkosmetiikan rajausvärien kanssa se ongelma, että ne kuluvat pois silmänurkista aivan hetkessä. Tämä ei ja pigmenttiäkin on riittävästi!

Couleur Caramel eye-liner
Näin hyvänä rajaus on pysynyt päivän. Kuvassa myös tätimäisen beige korvakoru.


Sitten käytiin äitin kanssa vielä ruokakaupassa. Yritin etsiä mahdollisimman paljon luomutuotteita tällä kertaa. Köyhällä ei ole varaa syödä hyvin ja terveellisesti, mutta täytyy sitä joskus hemmotella itseään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti