torstai 10. maaliskuuta 2011

Mestarikokki Sanna!

Löysin yhtenä päivänä netistä todella herkulliselta vaikuttavan linssipyörykkäreseptin. Tänään sitten ajattelin tehdä pyöryköitä, mutta minulta puuttui ainakin kesäkurpitsa. Löysin sitten yhden toisen linssipyörykkäreseptin, johon ei tarvinnut niin paljoa raaka-aineita ja nämä ainekset minulta löytyivät.
Keitin punaisia linssejä varmaan pari desiä, sekaan tomaattimurskaa tölkillinen, kaurahiutaleita, mausteita, jauhoja, öljyä ja muna. Seos näytti hieman arveluttavalta, eikä siitä saanut mitään pullia tehtyä. Yritin sitten tehdä jotain pihvin tapaisia. Ei onnistunut... Päätin sitten laittaa sekaan vielä purkillisen ruokakermaa ja tällaista siitä tuli:
Tässä minun pyörykkäpihvikastikkeeni (hella sotkuuntui kun linssit kiehuivat hieman yli).


Ainakin bataatti/perunasoseeni onnistui...
Ylisuuri kattila...

Tutkin reseptiä hieman tarkemmin ruokailun jälkeen. Tomaattisosetta piti laittaa 2rkl, minä pistin purkin tomaattimurskaa. Munasta ei reseptistä löytynyt mainintaa. Ruoasta tuli kyllä hyvää vaikka se ei mitään silmänruokaa ollutkaan. Ehkä vielä jonain päivänä saan aikaiseksi ihan oikeita pyöryköitä ja muistan hankkia sen kesäkurpitsankin ennen kuin alan kokkailemaan.


Kokkailijan biisivalinta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti