lauantai 26. maaliskuuta 2011

Hyvää vai ei?

Sarjassa Sannan käsittämättömät kokkailut päätimme testata ensimmäistä kertaa maa-artisokkaa. Etsin netistä ruokaohjeita joissa oli käytetty maa-artisokkaa ja kaikki olivat melkein samanlaisia, sosekeittoja joissa oli maa-artisokkaa, perunaa, sipulia ja kermaa. Tein sitten tällaisen keiton: pussillinen maa-artisokkia, suunnilleen samanverran perunaa, pari desiä kermaa, suppilovahveroita ja pippuriseosta, sekä valkosipuli- ja sipulijauhetta. Lopuksi soseutin keiton sauvasekoittimella. Pari päivää olen keittoa syönyt, mutta en vain osaa sanoa pidänkö siitä vai en. Enkä edes tiedä kumpi maku siinä puskee enemmän esille suppilovahvero vai maa-artisokka. Täytyy varmaan testata maa-artisokkaa ihan vaan keitettynä, perunan korvikkeena jossain ateriassa.

Tältä se näytti

No sen osaan sanoa varmaksi, että näistä tykkäsin:


Joku muukin olisi tykännyt


Lähi-Citymarkettiini on joku aika sitten ilmestynyt "luonnollisten karkkien ja snacksien" hyllykkö. Aivan ihania ja varmasti terveellisempiä ja ekologisempia kuin tavalliset karkit ja sipsit. Mutta hinta on kyllä aikas suolainen! Miksi kaikki eko- ja terveystuotteet ovat niin kalliita?! Järkevämpää olisi, jos ne haitallisemmat olisivat kalliimpia!

Jotain muutakin hieman ekompaa ja myös kalliimpaa löysin Citymarketista:

Kompostoituvasta luomupuuvillasta valmistetut siteet ja pikkuhousunsuojat. Nyt myös kuukuppia vierastavat naiset voivat olla hieman ekologisempia.

Mutta palataanpa otsikkoon, hyvää vai ei?

HYVÄÄ:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti