lauantai 30. huhtikuuta 2011

Benecosin superkynsilakka ja muuta luonnonkosmetiikkajuttua

Nyt löytyi sellainen kynsilakka, mitä en varmaan koskaan tule vaihtamaan! Benecosin kynsilakka on mahtavaa!! Iso pullo, kiva sivellin, kuivuu ihan kohtalaisen nopeasti, halpaa, erittäin kestävää ja luonnonkosmetiikkafirman valmistamaa. Kynsilakkahan ei koskaan voi olla ihan täysin luonnontuote, mutta tästä puuttuu ne kaikista pahimmat myrkyt (tolueeni, kamferi, ftalaatit, formaldehydi). Lakkoja löytyy viittä eri väriä. Itse käytän vain peruspunaista, eli Vintage Red oli minun valintani. Couleur Caramelin kynsilakkaa tuli testattua aiemmin ja ihan lupaavalta sekin vaikutti, mutta siinä on pienempi pullo, suurempi hinta, eikä se pysy läheskään niin kauaa kuin tämä Benecosin lakka.

Ja tässä täydellinen ainesosaluettelo:


ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE (+/- (MAY CONTAIN) SILICA, MICA, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 15880, CI 77266, BARIUM SULFATE, CI 77510, CI 19140)

Tässä kuvia viikosta Benecosit kynsissä:

2 vuorokautta kulunut lakkaamisesta. Ensimmäinen pieni vaurio lakkaukseen tuli, koska kiskoin vetoketjua, jonka vedin oli rikki ja terävä.

Mutta vaurio ei ollut paha.
4:n vuorokauden kuluttua näytti tältä. Takana on kynsille kova työpäivä. Etusormen vaurio on hieman suurentunut.

Toisen käden nimettömään tuli pikkuvaurio.

7 vuorokautta takana. Kuvan otin sen jälkeen, kun sain siivottua. Lakat hieman kuluivat siinä puuhassa.
Toinen käsi.
Aina ennen lakat ovat kestäneet hyvänä korkeintaan jonkun kolme vuorokautta. Benecos kesti aika paljon pitempään!

Pitkäperjantaina tuli ensimmäistä kertaa Benecosin kynsilakkaa testattua. Samana päivänä testasin myös Santen kynsilakanpoistoainetta ja Logonan kasvipohjaista hiusväriä.


Santen kynsilakanpoistoaine ei ollut kyllä mitään minua miellyttävää. Kyllähän se lakka sitten loppujen lopuksi lähti, kun vaan hinkkasi ja jynssäsi. Jatkossa taidan käyttää vaan Miramen kynsilakanpoistoainetta.

Logonan Liekinpunaisella hiusvärillä sai hiuksensa ihan pikkuisen punaisemmiksi kuin MacUrthin hennalla, jota olen viime aikoina käyttänyt. Mutta tuli tuo väri melkein puolet kalliimmaksi. Värissä on hennaa ja muita kasveja. Pitäisiköhän kokeilla itse sekoittaa jotain punaisia kasveja hennan sekaan.

Tältä näyttää hiukseni noin neljä päivää värjäyksestä.
Olen miettinyt, että unohtaisinko "luonnottomat" meikit ihan kokonaan. Välillä on tullut käytettyä Lumenen ripsiväriä. Mutta ainakin Nvey Econ ripsiväri on niin hyvää, että voisin jatkaa täysin luonnollisella meikkauslinjalla. Nvey Eco on kestänyt bileillat, räntäsateet ja yön yli nukkumiset.

Nvey Eco

Lumene Blueberry Curl Mascara
Lumenella saa tuuheammat ripset, mutta myös kökköisemmät...

Tässä vielä Benecosin punaisella huultenrajauskynällä kokonaan väritetyt huulet. Täydellinen väri arkeen ja kestää tosi hyvin. Ainoa miinuspuoli on se, että se kuivattaa huulia aika paljon. Kuvassa myös Nvey Eco ripsivärit.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kynsilakka vinkistä. Juuri täydellinen punainen ja vieläpä jos kestää noin hyvin !

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä postauksesta, etin just punasta luomukynsilakkaa ja löysin ton Benecos-merkin ja mietin että minkähän väristä se sit oikeesti mahtaa olla, ja tää sun postaus oli vastaus mun toiveisiin, todellaki iteki tilaan tätä!! :D Kiitos :)

    VastaaPoista