sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Puuterit

Minä en taida löytää ikinä täydellistä puuteria. Haluaisin, että puuteri olisi oikeasti läpikuultavaa, ei minkään väristä. Ainoastaan ylimääräinen kiilto saisi poistua nassusta. Ensimmäinen meikkituote luonnonkosmetiikan puolelta minulle oli Dr. Hauschkan kivipuuteri. Se oli tosi hyvää! Mutta kun siinä on talkkia...


Seuraavaksi yritin siirtyä mineraali irtopuuterin käyttäjäksi ja tilasin Everyday Mineralsin Finishing Dust puuterin. Kyllähän se tuntuu ja näyttää hyvältä iholla, mutta sen käyttäminen on niin hankalaa ja sottaavaa puuhaa! Olisi hankala kuljettaa sitä mukanaan jossain pikkuriikkisessä käsilaukussa, kun pitäisi sinne mahduttaa vielä lisäksi puuterisuti ja peili.

Tältä näytti sohvanpäällinen sen jälkeen, kun olin meikannut olohuoneessa:
Ja vaatteetkin ovat puuterin sutimisen jäljiltä aika hurjan näköiset. Puuteria löytyy myös silmistä, nenästä ja suusta.

Nvey Econ puuteri oli seuraavana vuorossa. Se oli kaikista kallein ja minulla oli siltä tosi kovat odotukset. Puuterin rasia oli tosi hyvä, peili/puuteriosion alta löytyi vielä oma osionsa puuterivipalle. Mutta ikävä kyllä neutraali/läpikuultava puuteri tarkoittikin kirkkaan oranssia... Ja puuteri tuntui myös epämiellyttävältä iholla. Aivan kuin olisi joku oikein kunnon maski laitettu.


Pari viikkoa sitten päätin testata Laveran uutta kivipuuteria, sävy Cool Ivory. Hieman liian tummaa ja puuterirasian kokoonpano on hankala! Tuntuu myös siltä, että puuterin määrä on aika vähäinen. En ollut ehtinyt puuteria käyttämään kuin vasta vajaan kaksi viikkoa, kun alkoi jo pohja paistamaan. Aina ennen puuterini ovat olleet huomattavasti riittoisampia. Päällimmäisenä on puuteri ja alemmassa osiossa on peili ja puuterivippa. Puuterin käyttö menee tähän malliin: otetaan puuteria vippaan, läppä ylös ja peili esiin ja lisätään puuteria kasvoille, läppä alas ja lisätään puuteria vippaan, läppä ylös ja peili esiin ja lisätään puuteria kasvoille, läppä alas ja lisätään puuteria vippaan, läppä ylös ja peili esiin ja lisätään puuteria kasvoille jne...


Olisiko seuraavaksi vuorossa Natuc duopuuteri, sävy Porcelain?

Tietoa tuotteesta:


Duopuuteri on ihanteellinen mineraalipuuteri. Se ei sotke, sillä se on puristettu kokoon manteliöljyn avulla. 
Kaksipalettisessa puuterissa on kaksi värivaihtoehtoa, Porcelain ja Light.
Light paletti on puuterissa vaaleampana. Sitä käytetään mm. peittämään tummia silmänalusia ja pohjustamaan silmämeikkiä. Porcelain on tummempi vaihtoehto. Värejä voi käyttää yhdessä tai erikseen. Duopuuteri peittää kauniisti ja saa ihon näyttämään luonnolliselta, mutta viimeisteltyltä. Valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Sisältää hoitavaa Rosmariiniuutetta sekä Aloe veraa. Titaanidioksidi antaa luonnollista aurinkosuojaa.
Sisältö: Mica, Zinc Oxide, Ethylhexyl Hydroxystearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lecithin, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, CI 77491, Ultramarines, Chromium Oxide Green, Chromium Hydroxide Green.
KOKO: 10g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti