sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Turhanpäiväistä jaarittelua...

On niin tylsää! Piti mennä tänään töihin, kun on tässä viime aikoina tullut niin hirveä määrä mittatilaustöitä tehtäväksi. Kiirettä pitää ainakin kesään asti. On todella hienoa, että nyt on töitä, mutta välillä tuntuu, että hukkuu niiden alle! Ajattelin sitten, että paras pitää tänään lepopäivä, niin jaksaa taas ensi viikolla paremmin. Nyt on voinut vaan röhnöttää sohvalla, katsella telkkaria ja päiväunia, tallustella kuran keskellä koiran kanssa, tiskata noin viikon verran odottaneet tiskit, tehdä kummallista ruokaa ja pitkästyä.

Katselin netistä kasvismurekkeen ohjeita ja löysin kaksi hyvää. Niitä sitten muutin hieman ja tällaisen sain aikaiseksi:
- 3 porkkanaa
- kesäkurpitsa
- 2dl kaurahiutaleita
- 2dl vettä
- 2 munaa
- 200g juustoraastetta
- sipuli-, valkosipuli- ja paprikajauhetta, sekä mustapippuria

Ainekset ja määrät olivat suurinpiirtein samat sekä minun, että molemmissa netistä löytämissäni ohjeissa. Itse en halunnut laittaa tai löytänyt kaapeistani perunaa, tuoretta sipulia tai tuoreita yrttejä. Juustoraasteen lisääminen oli oma ideani. Turvotin kaurahiutaleita vedessä noin 5 minuuttia. Ohjeissa käskettiin turvottaa 10 minuuttia. Minulla oli nälkä, en voinut odottaa... Laitoin vuoan uuniin 45 minuutiksi 175 asteeseen, niin kuin molemmissa ohjeissa oli käsketty. Raa'alta näytti! Annoin olla vielä puoli tuntia. Raa'an oloista yhäkin. Aivan sama, nälkä!
Kasviskaurapuuron siis kasvismurekkeen kaveriksi sekoitin turkkilaista jogurttia ja kurkkua sekä sitruunapippuria ja eikun syömään!


Onkohan minun uunissa vikaa, vai oliko virhe laittaa sekaan juustoraastetta ja jättää peruna pois. Vai olisiko murekkeen pitänyt antaa vetäytyä tosi kauan ennen syömistä. Näin tuntia myöhemmin "mureke" on pikkuisen kiinteämpää.

Perjantaina alkoi työt ahdistamaan, joten päätin välillä räpsiä kuvia, kun oli kamera sattunut mukaan.
Kuvat on otettu sovitustilan peilin kautta. Tässä vähän päivän vaatteita, asusteita ja kampausta:
Perjantaina piti käyttää vielä huonoa kameraani, joten kuvatkin ovat huonoja! Ja peili on likainen...
Neule: H&M, hame: itse tehty/ompelimo margarita, kengät: (Marco Tozzi) K-Kenkä

Korvakorut sain joskus kaverilta synttärilahjaksi
Nämä hankin syksyllä ja olen ollut aivan älyttömän tyytyväinen hankintaani!

Lauantainakin oli ihan pakko räpsiä kuvia työn teon lomassa. Olin ja olen yhäkin niin innoissani uudesta kamerastani!
Lauantain vaatteet ynnä muut:
Neule: H&M (sama kuin perjantaina), hame: itse tehty/ompelimo margarita, huivi: Citymarket, korvakorut: Glitter. Tärkein asuste: KAMERA: CANON G12 (Stocmannin Hulluilta Päiviltä)


Viikko tai pari sitten tuli käytyä Ideaparkissa. Työjuttujen lisäksi mukaan tarttui paita ja kengät kesäksi. Molemmat H&M:stä:
Kangaskengät tuntuivat ihanan pehmoisilta jalassa. Koirankarvat ovat ne jo ehtineet vallata...
Todella kevyt ja ohut (melkoisen läpinäkyvä) paita

Ja sitten vaikka musiikkia:

2 kommenttia: