torstai 14. huhtikuuta 2011

Johan se nyt myrkyn lykkäs!

Jaahas, taas se on alkanut, meinaan eläimen omistajan keväinen helvetti! On saanut jo muutamat jutut lukea, kuinka on lemmikkejä yritetty myrkyttää jättämällä esim. rotanmyrkkyä lenkkipolkujen varrelle. Sitä vaan ihmettelen, että jos kerran elämä on niin kovaa tällä eläinten täyttämällä maapallolla, niin miksei vaan valitse sitä helpointa reittiä ja syö myrkkyjä ihan itse?! Lehtien keskustelupalstat ovat täynnä valitusta koiranjätöksistä, mutta eikö kukaan oikeasti huomaa sitä, kuinka paljon me ihmiset sotkemme? Eikö kukaan muu ole huomannut tupakantumppeja, lasinsiruja, karkkipapereita, huumeneuloja ym muuta rumaa, maatumatonta, sekä vaarallista sotkua maassa? Itseäni ärsyttää myös aivan älyttömästi maahan syljeskellyt purukumit! Ne on aika paljon hankalampi saada kengänpohjasta pois, kuin koirankakka. Ja ainakin oma koirani hotkii niitä aivan hullun lailla kun sen kanssa käy pihalla, eikä sitä kerkiä estämään. Ei ole terveellistä, ei!

Hyvät koiranomistajat, käyttäkää koiraanne tarpeillaan jossain muualla kuin ihan keskellä kulkuväylää, jos kuljette itsekin usein samaa reittiä, saatatte myös te tallata oman koiranne läjään! Hyvät elukoitten jätöksistä valittavat ihmiset, lopettakaa turhasta valittaminen! Kakkakikkareet ojan pohjalla eivät ole oikeasti paha asia, ne maatuvat nopeasti ja kuuluvat olennaisena osana luontoon! Hyvät (siis pahat) eläinten myrkyttäjät, hakeutukaa pikimmiten hoitoon tai vaikka vankilaan! Huomioikaa myös se, että myrkyt saattavat päätyä pienten lasten suuhun.

Miksi ylipäätään myrkkyjen pitää olla tavallisten ihmisten ostettavissa? Eikö voisi olla joku tietty henkilö, joka käy myrkyttämässä rotat, jos niistä tulee ongelma? POIS MYRKYT MYYNNISTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti